Pazirik Swipe

Ismerje meg az idő okozta változásokat!

Fedezze fel az épületek és a természet változásait különböző idősíkokban swipe alkalmazás használatával! A korszakváltó gomb és a csúszka segítségével játékosan ismerheti meg híres helyszínek történeti alakulását! Kellemes időtöltést!

Pazirik Kvíz

Tegye próbára tudását és tanuljon játszva velünk!

Fedezze fel a különböző tematikákban és nehézségi szinteken összeállított kvíz játékainkat! Tegye próbára tudását és közben szerezzen játékosan új, értékes ismereteket a történelem érdekes részleteiről. Kellemes időtöltést!

Szent Péter ereklyetartó

Kecskemét

A Kecskeméti Katona József Múzeum új, Kincses Kecskemét – A múzeum új szerzeményei című kiállításhoz készítettünk egy kisfilmet a Szent Péter ereklyetartóról. A kisfilm a múzeum által elvégzett tudományos vizsgálatokat és a legújabb, innovatív technológiák kutatási eredményeit mutatja be érdekes, figyelemfelkeltő formában.

Festmény retusálás

Tata

A tárgyak újjászületése.  A tatai Esterházy-kastély felújítása során restaurált festmény fázisait tekinthetjük meg látványos módon.

Kaposvár vára, elméleti rekonstrukció

Kaposvár

Kaposvár vára a 15. században és napjainkban. A Zselic tövében, a Kapos folyó partján jött létre Kaposvár, egy stratégiailag kiemelkedő fontosságú mocsaras környezetben. A 14. században először a vár téglából készült lakótornya épült fel, majd ezt követően a belső várfal, aztán a palota.

Tettye, középkor

Pécs

A pécsi Széchenyi téren álló Gazi Kaszim pasa dzsámija, és a korábban ugyanitt állt Szent Bertalan plébániatemplom rekonstrukciói láthatók a mai állapotra illesztve a 13., 14-15., 15-16. századokból.

Kamalduli Remeteség

Majk

A majki Kamalduli remeteség rekonstrukciós modellje látható a swipe alkalmazásban, amelyben a barokk kort, az Eszterházyak korát és a tervezett állapot modelljét lehet összehasonlítani.

Nádasdy-kastély

Nádasdladány

A Nádasdladányi kastély 1889-es rekonstrukciós modellje és annak horizontális metszetei láthatók egymásra illesztve a swipe alkalmazásban.

Tihanyi Bencés Apátság

Tihany

A Tihanyi Bencés Apátságot I. András király 1055-ben, Szent Ányos és Szűz Mária tiszteletére alapította.  Az apátság építéstörténete öt korszakon keresztül látható. Napjainkra a felújított pompázatos épület méltán viseli a Balatonnak koronája címet.

Almásy-kastély

Gyula

A gyulai Almásy-kastély és környezete öt korszak rekonstrukciójának köszönhetően tekinthető meg. 1740-től 1940-ig követhetjük nyomon a változásokat.

Üveghuta

Pusztabánya

A pusztabányai hutahely kutatása az 1980-as évek közepén kezdődött, majd 2016 és 2018 között folytatódott. A feltárás és a romok konzerválása után megtörtént az objektum fotogrammetriai felmérése, majd erre a modellre illesztve elkészítettük a teljes épület rekonstrukciót.

Nógrádi vár

Nógrád

A Nógrádi vár Magyarország legrégibb szabálytalan alaprajzú, belső tornyos kővára. A török korban többször gazdát cserélő várat villámcsapás okozta lőporrobbanás semmisítette meg. Maradványai az enyészet martalékává váltak.

KERESSEN MINKET

Felmerült egy kérdése?

Eszébe jutott egy új projekt, amit szeretne megvalósítani? Keressen minket bizalommal! Alkossunk együtt valami maradandót!

KERESSEN MINKET

Felmerült egy kérdése?

Eszébe jutott egy új projekt, amit szeretne megvalósítani?
Keressen minket bizalommal! Alkossunk együtt valami maradandót!

Pazirik Kft.

Baranyavár utca 42.
7630 Pécs
Magyarország

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
info@pazirik.hu

Kövessen minket a közösségi médiában!
facebook | youtube 

Lásd a láthatatlant!